Best Western Hotel Scheele
Ni skickas nu vidare till Best Westerns centrala bokning.
Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Hotellpaket

För närvarande finns inga erbjudanden.

Hotellfrukost

Tänk att starta morgonen med vår härliga frukostbuffé. 

Vi serverar frukost:
Måndag 06,30-9,30
Tisdag - Fredag 06,00-09,30
Helger 08,00-10,00

Pris 108:-

Aktuellt

Vi får ny konferensavdelning

I slutet av mars får vi nya fräsha konferenslokaler i luna fina färger.

Nyrenoverat

Nu har vi 51 helt nya hotellrum färdiga, allt är helt nytt från badrum till sängar! Välkommen att besöka oss.  Fråga gärna efter våra nya businessrum med en skön queenbed på 140 cm när du bokar rum.

Bjuda på hotellfrukost

Blommor i all ära men känns inte det lite tråkigt att det är det enda man kan skicka till någon som förtjänar lite uppskattning?

Nu lanserar vi en tjänst där du kan bjuda en vän på en lyxig hotellfrukost. För bara 99 kronor skickar du ett digitalt presentkort till din vän som sedan kan välja hotell och sätta sig och njuta. Under en lanseringsperiod kommer vi dessutom att släppa 100 gratisfrukostar per dag över hela Sverige. Besök vår FB-sida för mer information.

Bjuda på blommor

Överraska med blommor på rummet!
Skicka oss ett mail och vi fixar blommor på rummet till någon du vill överraska! Skicka mailet här.

Best Breakfast

Vi serverar frukost måndag -fredag,  måndagar 06.30-09.30 tisdag-fredag 06.00-09.30 och lördag-söndag 08.00-10.00.
Och numera serverar vi  Best Breakfast som vi hoppas ska ge er en bra start på dagen. Även om ni inte bor hos oss är ni välkomna in!
Pris 118:-/person

Välkomna!

Svanen har landat på Best Western Hotel Scheele!

Hos oss kan du sova med rent samvete. Ditt rum är städat med miljömärkta rengöringsmedel, vi källsorterar, återvinner och försöker dagligen att minska vår totala miljöpåverkan.

Läs mer

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.