Golf

I samarbete med Köpings Golfklubb erbjuder vi tre olika golfpaket.
Boka ditt rum hos oss och starttid via www.golf.se eller via telefon 0221-810 90. Du betalar vid ankomst till hotellet och får då dina vouchers till golfbanan.

”Mycket trevlig och välskött bana. Trevligt bemötande av personal och spelande medlemmar” ”Riktigt bra greener och fairways. Bland de snabbaste och mest utmanande vi spelat på i år”
”Det fanns absolut inget negativt att säga om banan. Absolut den banan som varit i bäst av de jag spelat i år. Jag är medlem på Frösåker, men Köping slår den med hästlängder”
Information om banan: Öppnade 1965 med 9 hål och fick 18 hål 1985 med design av Johan Benestam. Varierande park- och skogsbana i vacker natur med Valstaån som kommer i spel på flera hål. Många hål ger spelaren möjlighet till alternativa spelvägar (risk & reward). Generösa och intressanta greenområden med stora foregreens och avrinningsytor. Greenerna är sådda med krypven och ger ett fantastiskt fin rull redan tidigt på säsongen.
Hektometersystem med 4 valbara tee: 38, 45, 51 och 53.
Betyg: GolfiSverige.com 4/5.
Leadingcourses.com 7.8/10.

Mer info: kopingsgk.nu

GolfVardan     

En runda (18 hål) och en natts boende med frukost. Gäller valfri vardag under hela säsongen.
1099kr per person i dubbelrum
1499kr per person i enkelrum

GolfHelgen

Två rundor (18 hål) och två nätters boende med frukost. Gäller valfri helg under hela säsongen. Boende fredag-söndag. Golf fredag-lördag eller lördag-söndag.
1649kr per person i dubbelrum
2049kr per person i enkelrum

GolfVeckan

Obegränsat antal rundor i sju dagar och sju nätters boende med frukost. Boende söndag-söndag. Golf måndag-söndag. Obs! Gäller v26-31.
4299kr per person i dubbelrum
4999kr per person i enkelrum
Juniorer (under 21år) 3299kr per person

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.