Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka

Välkomna till vår nya konferensavdelning

Best Western Hotel Scheele i Köping har ett fördelaktigt läge med bra kommunikationer, endast en 1,5 timmes bilfärd från Stockholm. 

Vår konferensavdelning har vi kapacitet för både den lilla och stora gruppen, lunchmötet och kvällskursen, dagkonferensen och idrottsföreningens sammanträde. Största lokalen är 120 kvm och har plats för 150 personer i biografsittning. Vi arrangerar gärna teambuildande och inspirerande aktiviteter eller andra kringaktiviteter efter önskemål. Självklart kan vår restaurang ordna förtäring. Allt från smarriga bakverk, bufféer till 3-rätters menyer. 

Flexibel konferensavdelning

I vår konferensavdelning har vi kapacitet för både den lilla och den stora gruppen, lunchmöte och kvällskurs, dagkonferens och idrottsföreningens sammanträde.  

Från 2 personer till 150 personer
Vi har 12 konferensrum, varav 6 är större lokaler och 6 är grupprum. Den största lokalen rymmer 150 personer och är 113 m². Våra 3 största konferenslokaler är utrustade med data- och videoprojektor med ljud och dvd. Grupprummen passar allt från 2 till 12 personer. Vi arrangerar gärna teambuildande och inspirerande aktiviteter mellan arbetspassen, eller andra kringaktiviteter efter önskemål.

Scheelehallon
I över 10 år har vi haft vår röda och söta symbol, geléhallonet, som vår gimmick. 
När du kommer och konfererar hos oss finns alltid ett godisbord framdukat, och där finns självklart - Scheelehallon!
 
Summa: ...kr
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.