Konferensaktiviteter

Femkamp, dansa, guidad tur eller bygga lådbil – vilken aktivietet passar just er?
Vi skräddarsyr er konferens utifrån ert behov och önskemål

Kontakta oss för prisuppgifter och mer information

Lär dig dansa

Dansa både solo, duo, par och i grupp. Alla kan dansa! Roliga och lätta stegkombinationer till medryckande musik. Dansa dig svettig och skratta dig trött samtidigt som koordinationen och samarbetsförmågan sätts på prov.

1-1,5 timmar     

Vernissagemålning

Detta är en stillsam aktivitet där deltagarna målar med akrylfärg på linnedukar. Man målar i lag. Avslutas med att lagen berättar om sina tavlor

2 timmar

Fotojakten

Laget får en digitalkamera per grupp och ett kuvert med uppgifter

1,5-2 timmar

Guidad tur på Bil - & Teknikmuseét     

I en representativ miljö visas det allra främsta i fordonsväg.
Bil- och Teknikhistoriska Samlingarna i Köping är en levande samling med amerikanska och europeiska bilar, racerbåtar, motorcyklar och mopeder från 1950 -60 tal.

Lådbilsbygge

Det här är en aktivitet där samarbetsförmågan och kreativiteten sätts på prov. Tre moment, byggande av lådbil, utställning och race.

Aktivitetspromenad

Ni tar er fram till fots efter en snitslad bana och löser olika uppgifter

0,5-1,5 timmar

Sommarkampen

Sommarkampen är en lekfull 5 kamp där man på några stationer ska fylla olika kärl med vatten och transportera mellan lagmedlemmarna.

1,5 timme

Scheelekampen

Lagkamp med stationer av samarbetskaraktär. En lagkamp både ute och inne där alla kan vara med och som lockar till funderingar och glada skratt, kampen består av 7 stationer med varierande klurigheter

1,5 timme
 
Summa: ...kr
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.