Best Western Hotel Scheele

Dagens Rätt


Dagens Lunchbuffé  serveras åter måndagen 6 augusti.
Trevlig sommar!

2 rätter samt en soppa
Vegetariskt alternativ finns, fråga personalen.

11.30-13.30

Salladsbuffé, smör, bröd samt kaffe och kaka
95:-

o
Varmt välkomna att avnjuta vår fina lunchbuffé önskar personalen på Hotel Scheele
 Restaurang

På menyn finns allt för den fina middagen, samtidigt som den passar bra till den som bara är sugen på något litet gott. För idrottaren lagar vi rejäla portioner av husmanskost.
Restaurangen är öppen för lunch måndag-fredag 11.30-13.30 och kvällstid måndag-torsdag kl 18.00-22.00. Fredag och lördag finns möjlighet att beställa mat mellan kl 18.00-22.00 Välkomna att kontakta oss för bokning!

Födelsedagskalas och andra jubileum
Är ni inte fler än sexhundra personer passar vi perfekt för middagar och festligheter. Vi har många års erfarenhet av större arrangemang, allt från tjusiga galamiddagar till vilda 30-årsfester!

Menyer
A la carte
Vinlista

 

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.